16 Temmuz 2010 Cuma

köpek insanı..


köpek ve kedi insanları diye bir kategorilendirme vardır bilir misiniz? kedi insanları egoisttir, köpek insanları ilk önce başkalarını düşünür.. gerçekten var mıdır acaba öyle bir şey?

varsa da sevilen köpeğin cinsine göre değişiyordur bence.. şimdi pitbull sevenle golden sevenin aynı kişiliğe sahip olması imkan dahilinde mi?

pitbull gibi saldırgan köpeklerden hoşlananlar kedi insanlarından çok daha egoist bence.. çevresindekileri zerre düşünmeyen, insanları korkutmayı hüner sanıp bundan büyük haz duyan enteresan kişilikler..

bizim buralarda da varmış onlardan bir tane, yeni fark ettim.. üstelik tasmasız gezdiriyor o insan canlısı(!) köpeğini.. korkup kenara çekilince de şuh kahkahalar atıp eğleniyor..(yazık, koskoca adamın başka eğlencesi yok demek ki!)

üniversitedeyken fakülte çıkış kapısına sevimli köpeğiyle gelip bekleyen bir adam vardı.. "ekmek çıkar mı acaba" diye beklediğini herkes bilirdi de o herkesin niyetini anladığını bilmezdi.. o adamcağızın haline çok güler çok acırdım, beterin beteri varmış bugün anladım..! galiba böylelerinin çocukluklarına inmek lazım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder